Förlust i den första kvartsfinalen mot Kalmarsund

21 mars 2024 20:51

Vipers hade mycket svårt att göra mål i den första kvartsfinalen vilket innebar att bortalaget kunde ta hem segern

Som väntat blev det tight och hett mellan Vipers och Kalmarsund i den första kvartsfinalen. Vipers var det lag som kom i gång med målskyttet bäst i en lite nervös första period hos spelarna. Vipers tog ledningen med 1-0 genom Tommy Bolin efter 7.25. Jesper Sankell utökar ledningen till 2-0 efter 8.22. Kalmarsund kan sedan ganska snabbt reducera till 2-1 och också kvittera till 2-2 innan första perioden är över.

I den andra perioden svänger det mer och är öppnare spel. Tyvärr så är det Kalmarsund som ska göra det enda målet och leder därmed med 2-3 inför den tredje perioden.

I den sistq perioden jagar Vipers desperat en kvittering men man har mycket svårt att göra mål den här kvällen. Istället är det bortalaget som kan göra 2-4 i tom målbur i slutet på matchen och ta hem den första kvartsfinalen.