Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Landslagsmeriterad spelare klar för Växjö IBK

27 mars 2024 14:30

Skellefteå-bördiga Lina Eriksson, med meriter från Svenska U19-landslaget, är idag klar som första nyförvärvet inför nästa säsong. Forwarden har skrivit på ett avtal över nästa säsong. (Läs mer)


Lina har de senaste säsongerna spelat allsvensk innebandy i Gamla Stan och varit en pålitlig poängplockare där. Erfarenheter och meriter har hon också, där deltagande i distriktlags-SM med Västerbotten och landskamper med svenska U19-landslaget sticker ut. Att Lina även är en spelare som kan spela på alla positioner gör att hon kommer att passa väl in i Vipers sätt att spela och arbeta.

”Att vi nu kommit överens om ett samarbete över kommande säsongen känns verkligen otroligt bra. Lina är en spelare med förmågan att göra sin omgivning bättre, där främst offensiva egenskaper som spelsinne och passningsspel sticker ut som styrkor i hennes spel. Att Lina också är ambitiös spelare som är beredd att träna hårt för att nå nästa nivå är helt i linje med vilka spelare vi vill ha i vår verksamhet”, äger Henric Olofsson, Sportchef i Växjö Vipers.

Vi hälsar Lina med sambo varmt välkomna till Växjö och Växjö IBK! (Vipers Dam)