10 Mar 1 match

Vipers Dalen

14 november 2021 18:08

Det blev en svår och fartfylld match mot Dalen på fars dag.

Vipers startade första perioden bra och i andra minuten kunde Anton Kidell göra 1-0 för hemmalaget. det blev en fartfylld periode med böljande spel och många chanser åt båda håll. det blev dock endast ett mål till vilket gjorde av bortalaget efter 3.31.

Andra perioden fortsatte som den första och åter tog vipers ledningen då Markus Jonsson gjorde 2-1 efter 6.33. Precis som i första perioden skulle Dalen kvittera, det efter 13.24. Man skulle också kunna göra ett mål till innan perioden var över och gå till ledning inför den sista perioden med 2-3.

Vipers får tyvärr ingen bra start i den tredje perioden och Dalen kan gå ifrån till 2-6 innan Vipers hittar målet. samuel Folkesson/Algman och Manuel Maurer gör varsitt mål och putsar till siffrorna lite men det blir förlust med 4-6.