Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Christian Guntsch inför Storvreta

18 oktober 2019 16:28

Intervju med Guntsch om toppmatch mot Pixbo, bottennapp mot Höllviken och söndagens match hemma mot Storvreta


**Hej Christian,

Storfångst mot Pixbo och bottennapp mot Höllviken….vad tänker du kring de matcherna?**

-Det kan man verkligen säga! Vi är mycket nöjda med hur vi spelade mot Pixbo, det var innebandypropaganda! Vi hade mycket energi, bra försvarsspel. Det var mycket positivt i den matchen och att slå ett obesegrat Pixbo på det sättet. Vi hade bra fart på fötterna i spelet utan boll i anfallsspelet och tog nya ytor i maxlöpningar.

-Mot Höllviken gjorde vi tvärtom och tog inga maxlöpningar utan boll. Vi vågade inte hota framåt och spelade mest runt dem och det håller inte. De är ett lag som står på egen planhalva och vi måste i en sådan match söka upp situationer och komma in på kassen vilket vi inte gjorde. Vi måste också våga driva upp tempot mer och inte köra på 80%.

Hur ser det ut i laget inför Storvreta på söndag?

Alla tillgängliga utom Fredrik Edholm och Niklas Ramirez.

Storvreta blir både kul och en stor utmaning för er, vad säger du inför den matchen?

Storvreta är dubbla svenska mästare. De har haft lite skadeproblem så vi får se vilka som spelar hos dem. De har ändå två extremt bra femmor med i stort sett bara landslagsspelare. Varje år dippar de vid tillfällen något i matcher. Det gäller att veta vad som krävs för att slå ett sådant lag. Man får inte ha någon respekt och inställning om att de är så jävla bra för då går det aldrig.

-Vi ska göra vår saker som vi är bra på och hålla minst samma nivå som mot Pixbo. Det gäller att sätta försvaret och våra spelvändningar. Vi måste våga spela ut när vi har bollen och agera istället för att bara reagera, det är bara köra! Det sämsta är att bara vänta på dem, de lär ha mycket boll, då stor man där med en säker 4-8 förlust. Förhoppningsvis blir det en kul match med mycket folk på söndag!