Förlust mot Jönköping efter förlängning

10 december 2023 18:22

Det blev ett mycket jämnt smålandsderby i Jönköping där hemmalaget till slut stod som segrare

Det blev ett mycket jämnt smålandsderby i Jönköping där hemmalaget till slut stod som segrare. Det var också Jönköping som öppnade målskyttet i matchen då man tog ledningen med 1-0 efter 13.19. Med bara sju sekunder kvar kunde man också göra 2-0.

I den andra periodens sjunde minute kunde Vipers Jesper Sankell reducera till 2-1. Någon minut senare kvitterar Marcus Ekengren till 2-2 och det blir inga fler mål i perioden.

Det faller inte många mål i den tredje perioden och det dröjer tills 16.26 då Jönköping gör 3-2. Vipers jagar en kvittering och luckas forcera in bollen i mål till 3-3 genom Samuel Folkesso-Algman med bara elva sekunder kvar av matchen. Matchen går till förlägning där hemmalahet kan göra 4-3;efter en och en halv minut och ta hem matchen.