Vinst mot Hagunda med 11-2

2 mars 2023 07:52

Det blev en försenad matchstart mot Hagunda på onsdagskvällen när Vipers kunde köra över gästerna

Vipers tog emot Hagunda som kämpar för att hålla sig kvar i SSL och det såg på förhand utbatt bli en svår match för hemmalaget. I första perioden var det tätt och det var bara Vipers som lyckades göra ett mål av Ludwig Persson i mitten av perioden.

I den andra perioden ändrade Vipers om i femmorna vilket gav utdelning. Tommy Bolin gör 2-0 redan efter 48 sekunder. 3-0 kommer genom Philiph Fox inden trettonde minuten. Någon minut senare gör Tommy Bolin 4-0 och strax därefter gör Felix Göthberg 5-0. Hagunda ska lyckas få in en reducering till 5-1. Markus Jonsson gör 6-1 med tre minuter kvar vilka är siffrorna inför den tredje perioden.

Hagunda öppnar målskyttet i den sista perioden med reducering till 6-2. Efter det blir det inte fler mål för bortalaget utan Vipers gör sex raka mål genom Victor Hansson(2), Tommy Bolin(2) och Felix Göthebrg. Vipers vinner matchen med hela 11-2.