Julia Zachrisson - sjätte nya spelaren till Vipers Dam
Publicerad: 2024-05-22
Vipers Dam presenterar nu årets sjätte – och troligen sista – nyförvärv. Det är Julia Zachrisson som har skrivit på för klubben, för två år. (Läs mer ...)

Julia spelade ett par matcher för oss redan förra säsongen, då hon valde att lämna FBC Kalmarsund efter ett par år. Julia, som blir 23 år i år, är väldigt rutinerad. Hon har hunnit med tre säsonger i allsvenskan och två säsonger i SSL. Under sin tid i RIG Umeå, var hon en av de bästa poänggörarna i landet. Under sina 74 matcher i allsvenskan, gjorde Julia 91 mål och 44 assist, vilket placerar henne på topplistan över allsvenskans bästa. Julia har även spelat matcher i U19-landslaget.

”Vi är glada att Julia nu valt oss i Växjö. Det är en klasspelare som vi får in i truppen, en spelare som har för vana att göra mål. Hon har en gedigen innebandy-skolning via RIG och flera års erfarenhet av spel på högsta nivå. Vi vet också att det är en ambitiös och ödmjuk spelare. Hon kommer att passa utmärkt in i gruppen och hur vi vill spela”, säger sportgruppens Tommy Porselius.

Tommy Porselius