Torsdag
04 Apr 1 match

Vinst för Vipers över Team Thorengruppen med 10-5

20 december 2020 17:18

Vipers startade matchen mot Team Thorengruppen bra och kunde föra spelet i i stora delar av matchen.

Vipers startade matchen mot Team Thorengruppen bra och kunde föra spelet i den första perioden. Bortalaget skapade inte många farliga chanser och gick mållösa. Vipers gjorde 1-0 efter 2:45 Niklas Ramirez på en smörpas från Karljohan Ahlroth. Knappt trettio sekunder senare gör Tommy Bolin 2-0. Vipers har bud på fler mål men det dröjer till 16:58 då Tommy Bolin gör 3-0 och sitt andra mål i matchen.

Vipers gasar på direkt i andra perioden och gör 4-0 redan efter 32:49 via Samuel Folkesson/Algman. Tjugo sekunder senare gör André Andersson 5-0. Vipers fortsätter föra spelet och bortalaget har inte många chanser men försöker fruktlöst kontra men får inte till skärpan i avslutningarna. Med bara sekunder kvar av andra perioden lyckas till slut gästerna göra mål och reducerar till 5-1.

Det tar bara sex sekunder av den tredje perioden innan André Andersson gör 6-1. Manuel Muarer gör sedan 7-1 i powerplay efter 42:59. Team Thorengruppen kan sedan göra två raka mål i powerplay till ställningen 7-3 och få lite hopp. 55:24 in i matchen reducerar gästerna till 7-4. Man gör också 7-5 med två och en halv minut kvar. Markus Jonsson, Felix Göthberg och Patrik Gustavsson kan sedan göra mål i slutet på matchen till slutresultatet 10-5.