Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Välkommen Alexander Hallén!

11 mars 2023 18:00
SSL

Alexander Hallén har skrivit på för två säsonger. Topscorern kommer från Zug United i Schweiz, där han spelade i tre år - två av dem tillsammans med vår #7, André Andersson. Vi hälsar Alexander välkommen och ställer några frågor till honom.


Välkommen Alexander! Varför har du bestämt dig att komma till Vipers? Jag valde Växjö Vipers för jag har fått intrycket om att föreningen är mycket ambitiös både på och utanför planen. Jag tycker man spelar en positiv innebandy och det känns som att det är en bra miljö för mig att utvecklas som spelare. Spelartruppen är stark och ambitionerna är höga. Jag kände att jag ville vara med på den framtida resan som klubben har.

I Zug spelade du tillsammans med André och det funkade jättebra. Ser du fram emot att spela ihop igen? Jag ser verkligen fram emot att få spela med André igen. Vi hade en väldigt bra kemi mellan oss på planen och det var enkelt att spela med André. Det som funkade mellan oss är att vi spelar ett ganska snarlikt spel med mycket fart och viljan att alltid gå framåt i banan.

Vilka mål och ambitioner har du med Vipers? Mitt främsta mål är att hjälpa Vipers nå dom målsättningarna föreningen har. Klubben är ett topplag i ligan och det stora målet är såklart att vinna dom stora titlarna. Dom mindre målen jag har längs vägen är att utvecklas mer som spelare, hjälpa mina lagkamrater att bli bättre och att vinna varje match vi spelar.

Hur kan du stärka Vipers bäst? Jag kommer kunna bidra först och främst med ett hårt jobb både offensivt och defensivt. Jag som spelare ser mig själv alltid vilja gå framåt i banan och vara ett hot på den offensiva delen av planen. Jag hoppas också min erfarenhet kommer att hjälpa laget i dom större samt jämnare matcherna

När kommer man att se dig här i Växjö? Just nu så vet jag inte när jag kommer att flytta till Växjö, men jag tror det blir när nästa säsong drar igång i augusti. Jag hoppas kunna besöka klubben och staden tidigare i sommar.

I Alexander får vi inte bara en väldigt bra högerforward utan också en väldigt bra karaktär som kommer påverka laget både på och utanför banan med massor av erfarenhet. -Erik Eskils, sportchef Växjö Vipers