18 Apr 1 match

Resultatmässigt tuff start för Vipers Damer

24 september 2022 15:58
Allsvenskan

Vipers fick en tung start i sin första hemmamatch - Lindome IBK tog ledningen efter 3 minuter. De kunde utöka sin ledning till 0:4 efter den första perioden, efter mycket bollinnehav och trots bra försvarsspel av Vipers.

I den andra perioden gjorde Vipers Hanna Jönsson 1:4, men det överskuggades av Jonna Karlssons mål för Linkdome IBK strax före paus.

I den tredje perioden vände Vipers upp på steken och Hannah Möller och Emilia Lindgren gjorde mål inom bara 30 sekunder, vilket innebar att det stod 3:5 i mitten av den tredje perioden. Damerna kunde dock inte minska gapet ytterligare och Lindome IBK lyckades göra ett mål till 2.5 minuter före slutsignalen. Amanda Lööv Miljevic fördubblade ledningen i matchens sista minut.