Torsdag
04 Apr 1 match

Förlust i förlängning premiären borta mot Pixbo

4 oktober 2020 18:08

Det blev förlust borta mot Pixbo i en jämn och bra match där Vipers visade kvaliteter och Viktor Kastengren storspelade i målet.

Vipers visade upp ett mycket bra spel borta mot Pixbo. Framför allt satte man försvarsspelet och höll nollan ända till den fyrtiofemte minuten. Innan dess hade Vipers gjort 1-0 efter 33:26 genom Patrik Gustavsson och efter 42:15 satte Tommy Bolin 2-0 till Vipers på en spelvändning.

Det stod 0-0 efter första perioden men båda lagen spelade piggt med ett högt tempo och skapade ett antal bra chanser. Att det inte blev några mål berodde mycket på att båda lagens målvakter storspelade.

Samma matchbild forsatte i andra perioden där Vipers alltså gick fram till en ledning med 2-0 innan Martin Östeholm efter 45:05 reducerade till 2-1.

I den tredje perioden jagade Pixbo en kvittering vilken också kom efter 52:45. Det blev inga fler mål i perioden och matchen gick till förlängning där Vipers skapade flera bra chanser innan Pixbo kunde sätta avgörande 3-2. Vipers gjorde en mycket bra premiärmatch mot topptippade Pixbo och nästa söndag tar man emot Dalen hemma i Fortnox Arena.