Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Jyri Korsman inför kvartsfinalerna mot Kalmarsund

20 mars 2024 12:58
SSL

Jyri ger sin syn på Vipers säsong hittills, föreningen och de kommande kvartsfinalerna mot Kalmarsund


Hur ser du på Vipers säsong hittills? Din egen roll och hur laget har spelat?

-Jag är mycket nöjd med säsongen hittills. Spelarna har anpassat sig till nya saker mycket snabbt och vi har gått igenom en process mycket snabbare än vi kunnat hoppas på.

På planen har laget presterat bra, förutom några dippar, och jag har en stark känsla av att vi har mer att ge. Planen är att vi ska vara starka de kommande veckorna och det kommer att visa på hur bra jag ghar jort mitt jobb.

Vad är du mest nöjd och minst nöjd med?

-Jag är mycket nöjd med spelarnas engagemang och hårda mentala arbete. Vi har en stark vilja och vill göra saker bättre varje dag. Många individuella spelare har gjort det bra med deras egna process.

-Samtidigt känner jag att vi har haft för många skador vilket har saktat ner vår process men vi har bra sjukgymnaster som har hjälpt oss med den utmaningen det innebär.

Vad är din upplevelse av klubben och Växjö så här långt?

-Vår familj har det jättebra i Växjö. Staden har rätt storlek för oss och vi gillar den omliggande naturen. Människor har varit mycket vänliga och välkomnat oss varmt. Föreningen känns som ett andra hem och en familj vilket är viktigt för mig. Det är på gång många bra saker i föreningen och det känns som att vi delar samma passion för sporten.

Vad har du för tankar om kvartsfinalerna mot Kalmarsund? Vilka är nyckelfaktorerna?

-De är en perfekt utmaning för oss. De har många bra spelare och efter en revande start på sin säsong har de förbättrat sig och kommit igång mot slutet. Vi vet redan från början att kvartsfinalerna kommer att bli en utmaning och vi måste vara redo för dem om vi vill nå vårt mål med säsongen. Nycklarna för oss är vårt kollektiv när det gäller försvaret, mentalt fokus och att vi når vår potential både som lag och hos varje spelare.

Hur är läget i laget?

  • Läget ser bra ut just nu och vi får se hur det ser ut när kvartsfinalen börjar på torsdag.

/Ola Agermark