Säker seger med 9-2 borta mot Fagerhult

12 februari 2021 20:11

Vipers tog en stabil seger borta mot Fagerhult med 9-2

Vipers tod för en bra första period borta mot Fagerhult och stod emot deras spelvändningar. Vipers tog ledningen med 0-1 redan efter tretton sehunder genom Karljohan Ahlroth. Fagerhult kunde kvittera atill 1-1 efter 4:46. Markus Jonsson gjorde sedan 1-2 efter 6:50. Vipers utökade ledningen till 1-3 genom Samuel Folkesson/Algman 14:15 in i perioden.

Vipers gjorde en stabil andra period och utökade sin ledning till hela 1-7. Flera bra kombinationer och powerplay låg bakom målen och till det bra agerande av målvakten Edin Omanovic. Vipers mål gjordes av Karljohan Ahlrot, Tommy Bolin, Markus Jonsson och Ludwig Persson.

Sista perioden blev en ren transportsträcka för Vipers. fagerhult var aldrig nära att komma igång. Vipers gjorde två mål genom Victor Hansson och Kevin Rigogiannis och man kunde spela av matchen på ett komfortabelt sätt.