Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Första nyförvärvet till damlaget

16 mars 2021 00:06

Talangen från talangfabriken RIG valde Växjö och Vipers. Idag blev det officiellt, Emmy Engman har skrivit kontrakt för två år.

– Det känns jättebra och spännande. Jag var och provtränade med ett gäng klubbar och fick direkt en bra känsla hos Växjö. Jag fick ett proffsigt intryck. Här finns alla förutsättningar för att lyckas, en fin hall, bra tränare och bra förutsättningar runtomkring. Det känns också spännande att klubben satsar mot toppen och har förutsättningarna för att lyckas, säger Emmy Engman.

– Vi är jätteglada att Emmy har valt oss. En bra back. Vi vet att hon har fått fler erbjudanden från både allsvenska klubbar och någon från SSL. Vi har känt att vi behöver förstärka backsidan, så det här är ett bra tillskott. Hon kommer säkerligen bli en nyckelspelare i vårt lag, säger sportchef Tommy Porselius.

– Emmy kommer att få stort ansvar direkt, med att hjälpa laget uppåt. Hon gillar att driva spelet och hålla i bollen. Emmy kommer att bidra mycket utanför planen också, det är en riktig lagspelare. Jag tror mycket på henne, säger tränaren Matts Bergsten.