Oavgjort för Vipers Damlag

22 oktober 2022 16:39
Allsvenskan

Vipers damlag spelade oavgjort 3-3 borta, mot erkänt starka Lindås. Hemmalaget tog ledningen med 2-0 efter en period och var laget med mera boll och flest chanser i nästan två perioder. Stina Agermark gör 2-1 i slutet på andra och Vipers-tjejerna har kontakt. I tredje perioden tar Vipers över mer och mer, medan Lindås börjar bli ängsliga. Emilia Lindgren gör 2-2 i början på tredje. Lindås ökar dock på till 3-2 strax därefter. Mot slutet av matchen plockar coacherna ut målvakten Emelie Persson och i spel 6 mot 5 gör Vipers 3-3, genom Cajsa Engdahl (nr 9 på bilden). I förlängningen är det Lindås som är bäst och har flest chanser, men det blir inga fler mål. Hanna Jönsson fick priset som bästa spelare i bortalaget. Emelie Persson i mål tog 37 av 40 skott, vilket är imponerande.