Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Välkommen Oscar Johansson

12 april 2023 12:00
SSL

Den 20-årige backen är klar för Vpers till nästa säsong


Varför har du bestämt dig att komma till Vipers? Vipers kunde erbjuda en väldigt bra helhetslösning för mig. Jag har fått ett bra intryck av laget och föreningen, och det verkar vara en seriös och proffsig miljö. Det kändes som rätt alternativen. Det ska bli kul att få lära känna grabbarna i laget och jag längtar efter att få dra igång på riktigt!

Vilka mål och ambitioner har du med Vipers? Jag vill fortsätta vara med och slåss om titlar. Personligen vill jag ta ytterligare kliv i mitt spel och kunna vara med och bidra ännu mer.

Hur kan du stärka Vipers bäst? Jag gillar att spela med mycket fart, vilket jag tycker passar bra överens med hur Vipers vill spela sin innebandy. Skulle säga att jag som spelare är en bolltrygg back. Hoppas kunna bli ännu bättre i duellspelet och utnyttja min snabbhet mer.

Ingen kan ha undvikit Oscars framfart och utveckling i FCH. Han är ju trots sin ringa ålder en välutvecklad tvåvägsback. Man är ju bra sugen på att se vad det kan bli av den här spelaren som är så bra redan och kommer ha stor betydelse för Vipers framöver. - Erik Eskils, Sportchef Växjö Vipers