Torsdag
18 Apr 1 match

Vinst för Vipers på straffar

11 april 2023 19:47

Det blev en rafflande avslutning av semifinal 4 mot Storvreta där Vipers kunde ta hem vinsten efter straffar

Vipers kom ut bra i den första perioden av den fjärde semifinalen mot Storvreta. Man skapar en del chanser och ser piggare ut än förra matchen. Det är också Vipers som öppnar målskyttet genom Philip Fox i den femte minuten. Storvreta kvitterar till 1-1 tre minuter senare och det blir inte fler ml i perioden.

Storvreta är det bättre laget i den amdra perioden och tar ledningen med 1-2 i powerplay i mitten på perioden. Man ska också föra 1-3 vilket är ställningen inför den sista perioden.Vipers jagar Storvreta och Markus Jonsson reducerar till 2-3 innan tre minuter av perioden är spelad. 8.36 in i perioden gör Storvreta 2-4 och det är uppförsbacke för hemmalaget. Vipers ger sig inte utan Lidwig Persson kan göra 3-4 efter 1516. Niklas Ramirez kvitterar knappa två minuter senare till 4-4 vilket står sig till full tid och det blir förlängning. Inget av lagen gör mål i förlängningen och matchen går till straffar där Vipers snabbt får ett överläge och kan efter tre gjorda mål ta hem matchen. Det står nu 2-2 i matcher.