Förlust borta mot Pixbo

25 november 2023 19:29

Det blev en mycket jämn match borta mot Pixbo där Vipers till slut fick se sig besegrade på övertid

Vipers åkte till västkusten för match mot serieledarna Pixbo och fick en mycket bra start. Man tog kommandot i första perioden då man gjorde tre mål och Pixbo noll. Manuel Maurer gjorde 1-0 för Vipers redan efter 55 sekunder. I den tolfe minuten kunde 2-0 och innan perioden var slut satte Tommy Bolin 3-0.

I den andra perioden var det ombytta roller och Pixbo vann den med 4-1. Vipers mål gjordes av Emil Nyh och det var 4-4 inför de sista perioden.

Pixbo topg ledningen med 5-4 efter lite mer än tolv minuter. Vilket stod sig till sista minuten då Samuel Folkesson-Algman kvitterade till 5-5 med femtiosex sekunder kvar. Matchen gick till förlängning där hemmalaget kunde avgöra och vinna med 6-5.