Vinst för Vipers över Nykvarn med 6-3

7 januari 2024 18:05

Det blev en jämn match på söndagskvällen när Vipers tog emot Nykvarn.

Det blev en jämn match på söndagskvällen när Vipers tog emot Nykvarn. Det var Vipers som tog kommandot mot Nykvarn med många föredetta Vipersspelar i sitt lag. Samuel Folkesson/Algman visade att,ålformen satt kvar sedan matchen mot Helsingborg då han gjorde 1-0 efter 1.24. Tyväär skulle Vipers inte göra fler mål i den första perioden utan Mykvarn vände och tog ledningen med 1-2 inför den andra perioden.

Den andra perioden blev målsnål trots chanser för båda lagen. Det bar Vipers som skulle göra det enda målet och återigen var det Samuel Folkesson/Algman som gjorde det och det stod 2-2 inför den sista perioden.

I den tredje perioden ger Jesper Sankell Vipers ledningen med 3-2 efter 4.09. Tre minuter senare kvitterar Nykvarn till 3-3. Marcus Ekengren kan sedan i den tolfte minuten åter ge Vipers ledningen och vi har 4-3 på resultattavlan. Minuten senare sätter Jesper Sankell 5-3 och matchen är avgjord. Nykvarn jagar mål och tar ut målvakten utan att lyckas. Istället gör Jesper Sankell mål med tolv sekunder kvar och fastställer slutresultatet till 6-3.