Förlust i sudden mot Storvreta

18 februari 2024 10:22

På lördagskvällen var Vipers i Uppsala för seriefinal mot Storvreta och det blev precis så jämnt och spännande som man kunde tro.

Det var två jämna lag som möttes på planen. Hemmalaget var i förarsätet matchen igenom. Man tog ledningen med 1-0 efter 12.37. Vipers Philip Fox kunde ett par minuter kvittera till 1-1 och det var de enda målen som gjorde i den första perioden.

I inledningen av den andra perioden gör Storvreta tidigt 2-1. 5.41 Kan André Andersson sätta 2-2. Hemmalaget för lite senare 3-2 och Vipers Oscar Johansson kan åter igen kvittera och det står 3-3. Storvreta gör sedan 4-3 men Jesper Sankell kan med 26 sekunder kvar av perioden kvittera till 4-4.

I sista periodens sextonde minut gör Storvreta 5-4. En minut senare kvitterar Jesper Sankell till 5-5 och matchen går till förlängning. Där träffar Vipers ribban men det är hemmalaget som gör det avgörande målet och vinner med 6-5.