Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Lagkaptenen är klart för de kommande 2 säsonger

12 mars 2023 12:28

Växjösonen med 2 VM-guld i bagaget fortsätter sin resa med Vipers mot SM-guld. Läs intervjun med Ludwig Persson här.


Vad ger dig mest motivation att spela vidare i Viperströjan? Jag tycker vi som organisation under många år utvecklats, vilket gjort att vi som lag fått bättre & bättre förutsättningar och möjligheter att vinna SM-Guld. Den resan vill jag absolut fortsätta vara med på.

Vad har du för sätt att leda ditt lag som lagkapten? Det absolut viktigaste enligt mig är att ha en miljö inom laget där alla trivs och känner att de är delaktiga på ett eller annat vis. Jag tycker att jag bidrar med en attityd som gör att vi utvecklas och vill göra varandra bättre. Sen får man inte glömma bort att skoja och ha kul på vägen.

Vad ser du mest fram emot för nästa säsongen? Svår fråga. Ingenting jag själv tänkt på så mycket. Men det kommer ju bli annorlunda med ny tränare, men där är jag väldigt öppensinnad och nyfiken på vad det kan leda.

Givetvis en av våra viktigaste förlängningar. Att få fortsätta jobba tillsammans med Ludde som en av lagets laderfigurer i vår jakt på SM Guldet känns väldigt bra. - Erik Eskils, sportchef Växjö Vipers