Söndag
07 Mar 2 matcher
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 2 matcher
Fredag
19 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Söndag
21 Mar 1 match
Tisdag
23 Mar 1 match
Fredag
26 Mar 2 matcher
Söndag
28 Mar 1 match
Onsdag
31 Mar 1 match
Söndag
11 Apr 1 match

Växjö Vipers anställer verksamhetschef

3 maj 2021 11:42

Med föreningens tydliga målsättning av att ta klubben till en ny nivå, så har vi i Växjö Vipers rekryterat en verksamhetschef. Den 1 september tillträder Mathias Jordevik tjänsten.


Växjö Vipers anställer verksamhetschef

Med föreningens tydliga målsättning av att ta klubben till en ny nivå, så har vi i Växjö Vipers rekryterat en verksamhetschef. Den 1 september tillträder Mathias Jordevik tjänsten. Med sin erfarenhet av marknadsföring och försäljning, synen på hur en idrottsverksamhet skall bedrivas och hans hjärta för klubben så är vi väldigt nöjda med att få in Mathias på den här rollen. För oss i Växjö Vipers är jämställdhet, mångfald och hållbarhet mycket viktigt och med Mathias vid rodret så är vi övertygade om att vi kommer utveckla och stärka vår förening än mer i dessa sammanhang.

Vi säger grattis Mathias till den nya tjänsten!

  • Tack så mycket, jag är mycket tacksam för att nu få ta mig an denna utmaning. Jag hoppas kunna nyttja mina erfarenheter från arbetslivet där jag bl.a. jobbat som säljkårs, försäljnings och marknads - chef. Vid sidan om har jag tränat två tjejlag här i Vipers varför jag känner föreningen väl.

Vad ser du mest fram emot:

  • 1988 var jag med och startade Högstorps innebandy förening och sedan dess har jag haft en stor passion för denna sport. Att nu få ta steget ännu djupare in i föreningslivet ska bli mycket spännande men framförallt riktigt roligt. Vi har många duktiga ledare här i förening och tillsammans med dem, andra ideella krafter och anställda så ska vi ta hand om och utveckla Växjö Vipers mot nya mål.

-Jag kommer redan nu börja sätta mig in i föreningens arbete så mycket jag hinner, då säsongen 21/22 redan dragit igång

Samtidigt som Mathias kommer in i föreningen så kommer nuvarande klubbchef Stefan Angeskog gå vidare i karriären och avsluta sin anställning under hösten. Stefan kommer dock att finnas kvar i ledningen av Vipers, men inte som anställd. Hans egenskaper som entreprenör och förmåga att generera utvecklingsidéer vill vi gärna behålla i vår organisation.

Parallellt med att Mathias kommer in som Verksamhetschef och Stefan lämnar som klubbchef ändras rollfördelningen mellan tjänsterna något. Mathias kommer att lägga mer kraft på utveckling av ungdomsverksamheten, marknadsföring av Vipers, samt föreningens cuper och camper. Hans primära roll blir inte att arbeta med Vipers SSL-lag eller Allsvenska lag, men att med säljare och marknadsgrupp ha ett övergripande ansvar för marknadsföring av hela Växjö Vipers. Att anställa Mathias signalerar att Vipers satsar på att också lyfta ungdomsverksamheten.

Mathias Jordevik, [email protected], tel. 0705486821