Vipers vinner borta mot Storvreta med 7-2

25 september 2022 17:27
SSL

Vipers gör en mycket bra match i Uppsala och kan för första gången vinna borta mot Storvreta efter full tid

Det blev en jämn första period uppe i Uppsala. Hemmalaget fick en smakstart då man gjorde 1-0 redan efter trettiotvå sekunder. Men Vipers svarade omgående och Jesper Sankell gjorde1-1 bara tjugonio sekunder senare. Efter 2.34 kunde Storvreta återta ledningen som stod sig till åttonde minuten då Linus Pettersson kvitterade till 2-2. Båda lagen skapade en del chanser och Vipers hade ett par ramträffar men fick inte in fler mål i perioden.

Andra perioden blev lika jämn som första. Båda lagen skapade en hel del chanser och stod också för bra försvarsspel. Det enda mål som gjordes kom efter 5.08 av Niklas Ramirez. Vipers var det lag som skapde lite mer farliga chanser och en ettmålsledning inför sista perioden kändes rättvis.

Den tredje perioden är helt och hållet Vipers. Man håller hemmalaget kort och de har svårt att komma till lägen mot ett mycket bra försvar från Vipers. Efter 6.56 kan Samuel Folkesson/Algman kontra in 4-2 för Vipers. I tolfte minuten får Vipers straff som André Andersson kyligt sätter till 5-2. Markus Jonsson och Ludwig Persson kan sedan göra mål i tombur och Vipers vinner med 7-2.