Fredag
24 Mar 1 match
Tisdag
04 Apr 1 match
Torsdag
06 Apr 1 match
Lördag
08 Apr 1 match
Tisdag
11 Apr 1 match
Torsdag
13 Apr 1 match
Lördag
15 Apr 1 match
Måndag
17 Apr 1 match
Lördag
16 Sep 1 match
Lördag
23 Sep 1 match
Måndag
25 Sep 1 match
Lördag
30 Sep 1 match
Söndag
01 Okt 2 matcher
Söndag
08 Okt 1 match
Lördag
14 Okt 2 matcher
Söndag
15 Okt 1 match
Lördag
21 Okt 1 match
Lördag
28 Okt 2 matcher
Fredag
03 Nov 1 match
Lördag
04 Nov 1 match
Lördag
11 Nov 1 match
Onsdag
15 Nov 1 match
Lördag
18 Nov 1 match
Lördag
25 Nov 2 matcher

Jyri Korsman inför premiären mot Mullsjö

15 september 2023 08:00

På lördag är det premiär i SSL och Mullsjö kommer på besök till Fortnox Arena. Vipers nya tränare Jyri Korsman berättar om hur det varit att komma till Vpers och om premiären.


Hi Jyri Hur har din första tid med Vipers varit? Vad tycker du om klubben och staden?

-Jag har verkligen tyckt om min första tid här. Jag gillar staden och naturen som omger den, speciellt sjöarna är fina. Växjö Vipers är en mycket ambitiös förening och många människor gör ett fantastiskt jobb. Det är härligt att vara en del av organisationen och den känns som en familj. Alla i föreningen har varit mycket vänliga och jag har känt mig välkommen.

Försäsongsmatcherna, vad tänker du om dem och vad tar du med dig från dem?

-Försäsongsmatcherna har varit mycket bra för oss. Vi går igenom stora förändringar och behöver tid att dela de erfarenheterna då varje tanke är ny för oss. Det var viktigt att se varje enskild spelare i matchsituationer och också få erfarenhet av två motståndare i SSL (Mullsjö och Helsingborg) som vi möter tidigt på säsongen.

-Matcherna visade att vi bara är i början av vår process och att vi har mycket jobb framför oss. Före första matchen på serien har vi velat sätta grunderna på en bra nivå och fortsätta utveckla vår matchprocess därifrån.

Matchen mot Mullsjö, vad tänker du där, de är gamla rivaler sedan förr.

-Det kommer att bli en tuff match är jag säker på. Båda lagen är mycket aggressiva och jobbar hårt, det kommer att vara intensivt vilket publiken kommer att gilla. Förra säsongen slog Mullsjö oss hemma och vi vill vara bra förberedda och det kommer att bli en jämn match.

Läget i laget några skador?

-Laget ser bra ut. Många spelare har tagit steg framåt de senaste veckorna men vi känner att vi inte har nått vår potential. Några spelare har haft några skador på försäsongen men de flesta är på väg tillbaka och hela.

/Ola Agermark