20 Apr 1 match
22 Apr 1 match

Seger borta mot Mullsjö

20 november 2019 11:42

Vipers kunde igår kväll ta en tung seger när man vann över Mullsjö borta med 5-4.

I första perioden hade Vipers mest boll, men vaskade inte fram så många klara målchanser. Pelle Tarenius gjorde 1–0 till Millsjö och i periodens sista minuter kvitterade Karljohan Ahlroth till 1-1.

Tidigt i andra perioden fick Mullsjö en straff som Vipermålvakten Erik Svensson räddade. I stället tog Vipers över och André Andersson passade inframför målet och bollen tog en hemmaspelare och in i mål. Christopher Holmér, stänkte sedan in 1–3. Mullsjö studsade sedan tillbaka med två mål till 3-3.

André Andersson kunde göra 3-4 då han påpassligt snappade upp en felpassning framför Mullsjös mål. Manuel Engel kunde sedan på en kontrin göra 3-5. Mullsjö tryckte på men hade svårt att få in bollen men till slut med bara halvminuten kvar av matchen gjorde de 4-5 vilket blev slutresultatet.