Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match

Inför Visby borta

2 oktober 2019 08:45

Ikväll spelar Vipers bortamatch mot SSL-nykomlingen Visby.


Ikväll spelar Vipers bortamatch mot SSL-nykomlingen Visby

Visby har bara spelat en match och föll borta i premiären med 11-3 mot Pixbo. Vipers har två matcher spelade med seger borta mot Warberg med 6-4 och förlust hemma mot Kalmarsund med 4-6. Visby brukar ha mycket folk på matcherna och vara svårspelade på hemmaplan så räkna med en intensiv match ikväll.

Mot Visby är Johan Roos tillgänglig igen efter avstängning.

– Som alltid ska jag kliva dit och visa vägen med mitt spel. Jag vill vara som ett kärnkraftverk och sprida energi till mina kollegor. Samtidigt ska jag vara jobbig att möta och skapa känslor, säger han till Smålandsposten.

Visby borta och Johans tankar kring den matchen.

– Det blir kul. Vi hade flera bra fajter mot Visby i allsvenskan för flera år sedan. Nu blir det deras hemmapremiär i SSL. Jag gissar att det blir bra tryck på läktaren och mycket känslor på plan, säger Johan Roos till Smp.

– Kollar vi på vårt lag jämfört med deras ska vi kunna styra matchen från start till mål. I premiären mot Warberg hade vi också lite av den känslan, att vi skulle vara det spelförande laget. Det ska bli intressant att se hur vi hanterar det den här gången. Vi ska kunna kontrollera matchbilden fullt ut och ta tre poäng, säger Johan Roos.

Christian Guntsch säger till Smålandsposten: ”Vi ska spela en rörlig innebandy där vi vågar fylla på med backar i offensiven. Sedan måste vi kunna slå vår spelare i en mot en-situationer.

Läget i Växjö: Jesper Sankell är fortsatt skadad och missar resan till Gotland. Niklas Ramirez långtidsskadad. Johan Roos är tillbaka efter avstängning. Med på färjan till Visby finns också Magnus Jansson.