Onsdag
27 Nov 1 match
Lördag
30 Nov 1 match
Onsdag
04 Dec 1 match
Söndag
08 Dec 1 match
Onsdag
11 Dec 1 match
Torsdag
19 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Tisdag
14 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Inför Visby borta

2 oktober 2019 08:45

Ikväll spelar Vipers bortamatch mot SSL-nykomlingen Visby.


Ikväll spelar Vipers bortamatch mot SSL-nykomlingen Visby

Visby har bara spelat en match och föll borta i premiären med 11-3 mot Pixbo. Vipers har två matcher spelade med seger borta mot Warberg med 6-4 och förlust hemma mot Kalmarsund med 4-6. Visby brukar ha mycket folk på matcherna och vara svårspelade på hemmaplan så räkna med en intensiv match ikväll.

Mot Visby är Johan Roos tillgänglig igen efter avstängning.

– Som alltid ska jag kliva dit och visa vägen med mitt spel. Jag vill vara som ett kärnkraftverk och sprida energi till mina kollegor. Samtidigt ska jag vara jobbig att möta och skapa känslor, säger han till Smålandsposten.

Visby borta och Johans tankar kring den matchen.

– Det blir kul. Vi hade flera bra fajter mot Visby i allsvenskan för flera år sedan. Nu blir det deras hemmapremiär i SSL. Jag gissar att det blir bra tryck på läktaren och mycket känslor på plan, säger Johan Roos till Smp.

– Kollar vi på vårt lag jämfört med deras ska vi kunna styra matchen från start till mål. I premiären mot Warberg hade vi också lite av den känslan, att vi skulle vara det spelförande laget. Det ska bli intressant att se hur vi hanterar det den här gången. Vi ska kunna kontrollera matchbilden fullt ut och ta tre poäng, säger Johan Roos.

Christian Guntsch säger till Smålandsposten: ”Vi ska spela en rörlig innebandy där vi vågar fylla på med backar i offensiven. Sedan måste vi kunna slå vår spelare i en mot en-situationer.

Läget i Växjö: Jesper Sankell är fortsatt skadad och missar resan till Gotland. Niklas Ramirez långtidsskadad. Johan Roos är tillbaka efter avstängning. Med på färjan till Visby finns också Magnus Jansson.