Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Förändringar i tränarstaben hos Växjö Vipers damlag

31 maj 2024 09:52

Det blir några förändringar i Växjö Vipers allsvenskan damlag på tränarsidan till kommande säsong. (Läs mer ...)


Martin Kosarek, som tränade Vipers damlag senaste säsongen, har valt att ta ett annat uppdrag i klubben. Martin blir ansvarig för vår damakademin och kommer därmed fokusera på juniorerna som vill utvecklas och ta sig uppåt och framåt. Det är en verksamhet som Martin verkligen brinner för och han kommer att göra även detta mycket bra.

Christoffer Suominen, som i sin roll som utvecklingsansvarig styrde och implementerade en ny riktning för verksamheten i damelit och akademin, kommer inte heller att vara med nästa säsong. Han kommer att vara föräldraledig under hela säsongen 24/25.

Christoffer Tiderman Björksund återvänder nu till det allsvenska damlaget som tränare. Han fanns med som tränare under säsongen 2021/22 och är väl bekant i klubben, hos andra ledare och hos flera av spelarna. Vid sidan om honom ska finnas en assisterande, men det är ett namn som inte finns än. Där jobbar sportgruppen vidare.

”Vi är glada att Tiderman nu återvänder till damlaget. Vi vet att han kommer att göra ett utmärkt jobb och att han passar bra in i ledarteamet och med spelarna. Tiderman kommer att jobba vidare i den nya riktningen”, säger Matts Bergsten i sportgruppen.