Stabil seger för Vipers med 8-1 borta mot Helsingborg

17 december 2022 16:10
SSL

Vipers besökte Helsingborg på lördagseftermiddagen och vann klart.

Vipers åkte till västkusten och mötte Helsingborg på lördagen. Det var hemmalaget som skulle ta ledningen i första perioden med 1-0. Ett resultat som inte var helt rättvist. Helsingborg ställde om bra och kom med farliga kontringar.

Andra perioden var Vipers som kunde göra tre mål där Markus Ekengren gjorde de två första och Markus Jonsson det sista. Vipers gick med de målen in med ledning med 3-1 inför sista perioden.

Vipers ångar på i den sista perioden. Felix Göthberg gör 4-1 efter 3.35 och bara nitton sekunder senare sätter Manuel Maurer 5-1. Anton Kidell gör 6-1 efter 7.07 och Helsingborg tarbtime out. Hemmalaget plockar ut målvakten men skapar inte så mycket framåt. Tommy Bolin gör 7-1 med två minuter kvar av matchen. Bara några sekunder senare för Markus Ekengren sitt tredje mål och 8-1 till Vipers.