Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match

Inför Pixbo ikväll

24 november 2021 08:27

Viktiga poäng står på spel borta mot Pixbo ikväll


Pixbo-Växjö Vipers Tid: Onsdag 19.15 Plats: Wallenstam Arena.

Ikväll gästar Vipers nya Wallenstamhallen och Pixbo. Det är en viktig match för båda lagen då man senaste tiden tappat mark upp till slutspelsplats. Pixbo ligger på 9:e plats, två poäng och placeringar bättre än Vipers. Senast lagen möttes var i finalen i Svenska Cupen för en dryg månad sedan och då kunde Vipers vinna efter att ha vänt matchen. Räkna med ett revanschsuget Pixbo ikväll!

Det har varit en hel del sjukdomar i Vipers och fortsätter så. Däremot är Adam Nilsson på väg att kunna göra preimär för Vipers i SSL.

-Han har spetsegenskaper med sitt skott. Han skulle mycket väl kunna göra sina första byten i den här matchen, säger Johan Schönbeck till Smålandsposten.

Osäkerhet finns kring Niklas Ramirez, Fabian Hansson och Daniel Johansson.

– Så det känns inte jättelovande när man har den typ av symptom i dag eller i alla fall så sent som i går kväll, säger Vipers tränare. Daniel tränade i går. Fabian kände sig sjuk i söndags medan Ramirez har varit på VM-läger. Men de hade inte spelat om det hade varit match i dag fortsätter Johan Schönbeck.

Läget i Vipers: Frågetecken för Niklas Ramirez, Fabian Hansson och Daniel Johansson. Noah Alex är långtidsskadad. Adam Nilsson är redo för spel.