Förlust efter förlängning mot Helsingborg

15 januari 2020 14:06

Det blev tyvärr förlust efter förlängning i tisdagkvällens match mot Helsingborg.

Vipers startade väldigt bra och Jesper Sankell satte första bollen i mål. Heslingborg kunde kvittera till 1-1 men efter det hade skåningarna inte mycket att sätta emot under 1:a perioden. Vipers kunde gå till pausvila med en 5-1 ledning.

Andra perioden blir matchen jämnare och Helsingborg kommer sakta men säkert närmare. Efter två perioder är det fortsatt ledning även om det nu bara är med två mål, 6-4.

Under den sista periodens första del kommer Helsingborg upp i Vipers målantal. Det är 6-6 när Samuel Folkesson Algman smäller in ett ledningsmål. Det blir sedan några sista spännande minuter där Helsingborg tar ut målvakten och trycker på. Med 30 sekunder kvar kommer kvitteringen. Det blir förlänging där Helsingborg blev det laget som tog med sig extra poängen.

Nu är det nya tag på söndag när Pixbo kommer på besök.