Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Onsdag
25 Sep 1 match
Söndag
29 Sep 1 match
Onsdag
02 Okt 1 match
Lördag
05 Okt 1 match
Torsdag
10 Okt 1 match
Onsdag
16 Okt 1 match
Söndag
20 Okt 1 match
Torsdag
24 Okt 1 match
Tisdag
29 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Tisdag
19 Nov 1 match
Lördag
23 Nov 1 match
Onsdag
27 Nov 1 match
Lördag
30 Nov 1 match
Onsdag
04 Dec 1 match
Söndag
08 Dec 1 match
Onsdag
11 Dec 1 match
Torsdag
19 Dec 1 match

Drömvärvningar klara för Vipers!

28 maj 2019 12:00

Växjö Vipers kan med stor glädje meddela att man vunnit en tuff dragkamp mot ett flertal etablerade SSL-klubbar. U19-landslagsspelarna Patrik Gustavsson och Philip Fox har nu skrivit på för föreningen.


Växjö Vipers avslutar Silly Season med drömvärvningar!

Växjö Vipers kan med stor glädje meddela att man vunnit en tuff dragkamp mot ett flertal etablerade SSL-klubbar. I fokus för dragkampen har de hett eftertraktade U19-landslagsspelarna Patrik Gustavsson och Philip Fox stått. Båda har nu satt sina underskrifter på kontrakt med Växjö Vipers.

Patrik Gustavsson kommer närmast från Salems IF i Allsvenskan där han spelat både back och forward, vilket han även gjort i U19-landslaget. Under förra säsongen gjorde han 26 poäng på 23 matcher för Salem.

Philip Fox är back och ansluter från Ledberg IBF i division 1. Fox hade under säsongen även dubbel licens med Åby IBK i Allsvenskan där han gjorde 16 matcher.

Christian Guntsch om Patrik Gustavsson:

”Patrik blir en perfekt match för oss i Vipers då han precis som föreningen har höga mål. Han kommer ta stora kliv redan kommande säsong och bli en ledande spelare i SSL, och på sikt kan han nå sitt mål som är A-landslaget. I Patrik ser vi en väldig styrka i att han både kan spela forward och back. I dagens elitinnebandy blir det allt viktigare att kunna spela över hela planen och behärska olika positioner och situationer.”

Christian Guntsch om Philip Fox:

”Philip kommer bli en ny publikfavorit i Vipers redan nu till hösten. Med sin robusta defensiv där han inte kliver undan kombinerat med förmågan att med boll slå sin forward en mot en och hota från bakplan, står han redan nu för mycket av det som modern back ska ha. Philip är en av spelarna som ska gå i täten för det nya Vipers där hans ambition och vilja att vara elit hela tiden är och kommer vara hans största tillgångar.”

Växjö Vipers mål med årets Silly Season har hela tiden varit att framför allt bygga ut truppen med unga spelare med höga ambitioner. Philip Fox, Patrik Gustavsson, Fredrik Andersson och Simon Westgärds kommer tillsammans med Viktor Kastengren, Samuel Folkesson Algman och Kasper Qvarfordt att utgöra en grupp spelare på 19-20 år med höga mål och bra karaktär. De kommer att kunna driva varandra i utvecklingen, men också kunna dra nytta av den resa som både föreningen och flera befintliga mer erfarna spelare gjort de senaste sex åren.