Tuffa matcher i februari för både dam och herr
Publicerad: 2024-02-08
De kommande veckorna i februari har både dam- och herrlaget tre matcher vardera. Herrlaget möter AIK på bortaplan på lördag 10 februari, kl. 16.00. Damlaget möter Partille på hemmaplan, på söndag den 11 februari kl. 14.00 (Läs mer ...)

Herrlaget möter AIK på bortaplan på lördag 10 februari, kl. 16.00. Matchen kan ses via SMP för den som är abonnent. Det är ett AIK som finns på tionde plats, och som kämpar för att kunna nå topp åtta och ett eventuellt slutspel.

Damlaget har tre viktiga matcher i februari, varav två på hemmaplan. Söndag den 11 februari kommer Partille på besök. Ett Partille som har lika många poäng som Vipers Dam och bara ett par mål sämre i målskillnad. En jämn match kan vi nog förvänta oss.

På fredag den 16:e kommer Olofström på besök för att möta Vipers Dam.. Det är ett Olofström som redan nu med sex matcher kvar, är avhängt och kommer att åka ur. Det betyder inte att det blir någon lätt match: gästerna vill så klart gör allt för att avsluta snyggt.

Lördag den 17:e har herrlaget en ny bortamatch, nu mot serieledarna Storvreta. Det brukar bli bra och täta matcher, så säkert även denna gång. Nästa hemmamatch för herrarna är lördag 24:e, då Kalmarsund kommer på besök. Matcherna mot Kalmarsund brukar dra med sig många supporters från Kalmar, så vi räknar med fullsatt, bra fart på läktaren och en fartfylld match.

Februari avslutas för damlaget med bortamatch mot Fristad, som också är avhängda och klara för nedflyttning (25:e feb). Samma här: det är ett lag som kämpar för sin heder.

Tommy Porselius