Vipers krossade nykomlingarna Visby

8 december 2019 17:22

Vipers fick en bra start på matchen mot Visby och kunde gå till ledning med 4-1 efter första perioden. Hemmalaget spelade ut och kunde ta en säker seger.

Vipers fick en bra start på matchen mot Visby och kunde gå till ledning med 4-1 efter första perioden. Efter 3:27 kunde André Andersson sätta 1-0 till Vipers och redan en och en halv minut senare gjorde Simon Zetterling 2-0 till hemmalaget. Visby kunde reducera i powerplay till 2-1 efter 12:02. Samuel Folkesson Algman gjorde sedan 3-1 och Jesper Sankell kunde efter 14:42 ge Vipers ledningen med 4-1.

Andra periodens första halva blev jämnare målmässigt även om Vipers hade de flesta chanserna. 10:58 in i andra perioden kan Fredrik Edholm göra 5-1 på en kontring. Efter 32:54 sätter Simon Zetterling sitt andra mål för dagen till 6-1 för Vipers. Reslutatet stod sig perioden ut men var i underkant för hemmalaget.

Vipers fortsätter att ösa på i tredje perioden och gör tre raka mål genom Samuel Folkesson Algman, Fredrik Edholm tåv gånger om. Visby reducerar sedan till 9-2 och 9-3. Karl-Johan Ahlroth gör 10-3 för Vipers efter 57:15. Visby reducerar igen till 10-4 men Markus Jonsson gör 11-4 och strax därefter sätter Johan Roos 12-4 vilket blir slutresultatet.