Torsdag
18 Apr 1 match

Vinst över Storvreta med 7-5

21 mars 2021 18:03

Vipers gör en mycket stark upphämtning från ett underläge med 0-4 och kan vinna den andra kvartsfinalen mot Storvreta.

Det blev en jämn första period i kvartsfinal två mot Strovreta. det var högt tempo från båda lagen. Symptomatisk för perioden var Vipers oförmåga att säatt sina chanser. Istället var det storvreta som kunde göra 0-1 efter 15.05 och lite dryga minuten senare 0-2.

Andra perioden blev den första lik där bortalaget gick ifrån till en 0-4 ledning under de första åtta minuterna. Vipers får till slut in ett mån när Samuel Folkesson/Algman gör 1-5 efter 36.33.

I tredje perioden börjar Vipers få utdelning på sina chanser och reser sig från underläget. Patrik Gustavsson gör 2-4 redan fyrtiofem sekunder in i perioden. Minuten senare sätter Karljohan Ahlroth 3-4. 24.18 in i matchen kvitterar Tommy Bolin för Vipers till 4-4. Felix Göthberg ger sedan Vipers ledningen efter 30.19 och hemmalaget har vänt på matchen. Strovreta ska dock komma tillbaka och kvitterar efter 43.54. Med två minuter kva gör Tommy Bolin 6-5 för Vipers. Storvreta tar timeout och plockar ut målvakten och då kan Felix Göthberg fastställa sluresultatet till seger och 7-5.