Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Inför derbyt mot Jönköping

16 februari 2019 15:21

Imorgon söndag är det dags för det tredje smålandsderbyt mellan Vipers och Jönköping och viktiga poäng står på spel.


Viper tar emot Jönköping och har revansch att fordra efter förlust i det två förste derbymatcherna. I första matchen hemma förlorade man med 8-13.

– Jönköping spelade med ett stort självförtroende i den matchen och var riktigt bra. Vi hade inte något direkt motmedel mot deras spel. Vi stod för en blek insats, säger Johan Roos till Smålandsposten.

I andra matchen borta mot jönköping blev det förlust med 8-5.

– Vi fick kämpa väldigt mycket för att få våra mål, samtidigt som vi slog slarviga passningar som Jönköping kunde bryta och göra mål direkt. Jag vet inte hur många mål de gjorde på det sättet, säger Johan Roos.

– Det går inte att åka på tre raka torsk. Dels handlar matchen om att ta revansch på Jönköping, dels att visa att insatsen vi bjöd på mot Mullsjö senast ska fungera över tid, säger Johan Roos till Smp.

– Vi måste ta vid där vi avslutade i segern mot Mullsjö. Kollar man på matchen innan dess mot Höllviken fanns inte det uppoffrande spelet och glöden som vi har pratat om. Den kom först mot Mullsjö. Kollar vi på målen vi gjorde i den segermatchen var det inga direkta uppspelsvarianter eller fina diagonalare, utan grunden var att vi satte försvarsspelet, vann närkamperna och gjorde rena skitmål. Den arbetsinsatsen måste vi ta med oss för att vinna mot Jönköping fortsätter Johan Roos till Smålandsposten.