Vipers vidare i Svenska Cupen

19 oktober 2022 20:19

Vipers kunde även vinna den andra matchen mot Warberg och gå vidare i Svenska Cupen

Ikväll spelades den andra matchen mot Warberg i Fortnox Arena. Vipers vann den första matchen borta på västkusten. Detnskulle bli en jämn match i två perioder. Vipers tog ledningen i den första perioden med 1-0 genom mål av Linus Pettersson vilket blev det enda målet i perioden.

I mtten av den andra perioden sätter Anton Kindell 2-0. Vipers gör inga fler mål utan det är Warberg som för två och det står 2-2 inför sista perioden.

I den tredje perioden så,är,det Vipers som står för målen. 3-2 gör Anton Kindell. André Andersson kan sätta 4-2. Med tre minuter kvar av matchen gör Tommy Bolin 5-2 och med bara sekunder kvar fastställer Samuel Folkesson/Algman slutresulatet till 6-2.