Söndag
10 Mar 1 match

Förlust mot Storvreta med 5-9

2 mars 2021 19:32

Vipers försökte men skulle än en gång åka på en förlust mot serieledarna Storvreta

Vipers fick en bättre start än senast mot Strovreta även om det var bortalaget som tog ledningen efter 3.24. Vipers kom tillbaka ganska snart och kvitterade till 1-1 efter 5.35 på en kontring där Anton Kidell kunde peta in bollen i mål. Vipers hade en del bolltapp som straffade sig medan man själva inte var lika bra på att ta tillvara på sina chanser. Storvreta kunde göra både 1-2 och 1-3 innan perioden var över.

Vipers fick starta den andra perioden i powerplay och där kunde Vipers inte få in bollen men får ett nytt powerplay där Markus Jonsson kan göra 2-3 efter 24.19. Storvreta gör sedan 2-4 men Vipers får återigen powerplay och även denna gång gör Markus Jonsson mål och det står 3-4. Storvreta gör sedan ett psykoligiskt mål inför periodepausen till 3-5 med bara två sekunder kvar av perioden.

Storvreta drygar ut sin ledning efer lite mer än tre minuter av sista perioden. Vipers jagar men kommer aldrig närmare än två mål. Daniel Johansson gör 4-6 efter 46.06. Storvreta gör lite senare 4-7. I powerplay kan Ludwig persson reducera till 5-7 med fyra och en halv minut kvar med Storvreta kan sedan göra två mål i tom målbur till slutresultatet 5-9.