22 Apr 1 match

Förlust för Vipers mot Linköping i sudden

31 oktober 2021 17:42

Det blev en jämn match mot Linköping där Vipers fick ge sig i förlängning.

Som ofta när Viper möter Linköping så blev det en jämn match. Första perioden var lika i målprotokollet. Linköping startade de målskyttet efter 6.32. Vipers hade svårt att komma till bra chanser men efter 14.07 kunde Tommy Bolin göra 1-1 assisterad av Markus Jonsson. Det skulle inte bli mer mål i perioden.

Även andra perioden var målsnål. Vipers hade fortsatt svårt att få till det och sätta sina chanser. det enda målet i perioden skulle Linköping göra efter 10.51

Vipers fortsätter att jaga och Manuel Maurer kan snappa upp bolltapp av Linköping och srevera Tommy Bolin som gör 2-2 efter 5.35. Bara en och en halv minut senare tar Vipers ledningen i matchen för första gången då Linköping gör självmål. linköping kan kontra in 3-3 efter 12.32. Bortalaget tar återledningen och det skall dröja tills slutminuten inna Vipers kan kvittera via Samuel Folkesson/Algman och matchen går till förlängning. Där ska Linköping dra det längsta strået och kan ta hem en jämn match och vinna med 4-5.