Söndag
10 Mar 1 match

Förlust borta mot Helsingborg med 4-2

25 september 2021 16:15

Trots ledning efter två perioder och lovande spel blev det förlust mot Helsingborg.

Det blev en jämn första period i Helsingborg där hemmalaget var lite mer på tårna och kunde göra det enda målet. Max Wahlgren nätade redan efter tre minuter.

I den andra perioden tog Vipers för sig mer och var det bättre laget. Markus Jonsson missade en straf efter 6.22. Tre minuter senare kom äntligen kvitteringen till 1-1 genom Manuel Maurer. Hans skulle också assistera Tommy Bolin som kunde göra 1-2 till Vipers 17.09 in i perioden vilket stod sig till paus.

I perioden var det hemmlaget som tog kommandot och kunde både komma i fatt och förbi Vipers. Med tre mål under de första tio minuterna av Helsingborg tog man kan kommandot i matchen. Vipers jagade men gick mållösa ur perioden och matchen slutade 4-2 i hemmalagets favör.