18 Apr 1 match

Förlust mot Storvreta

20 oktober 2019 18:27

Vipers hade inte mycket att sätta emot när svenska mästarna Storvreta besökte Fortnox Arena

Det började inget vidare för Vipers i hemmamatchen mot Storvreta. Gästerna hade ledningen med 3-0 efter första perioden. De satte sina mål relativt enkelt medans Vipers ahde svårt att koma till några heta avslut på mål. Vipers spelade upp sog något i slutet av perioden,

Andra perioden startade dock inte bättre för Vipers utan Storvreta gjorde 0-4 efter 11 sekunder. Bortalaget gjorde sedan 0-5 innan Markus Jonsson kunde sätta Vipers första mål. Bortalaget gör sedan 1-6 innan perioden är över.

I början av tredje perioden reducerar Manuel Engel till 2-6 men matchn är redan förlorad. Storvreta gör sedan två mål till innan Simon Westgärds sätter 3-8 för hemmalaget. Vipers får sedan in ett mål till genom André Andersson och matchen slutar 4-8.