Förlust borta mot Sirius

9 mars 2020 10:25

Det blev en tung förlust borta mot Sirius med 6-2 vilket gör att Vipers nu inte har en slutspelsplats i egna händer.

Sirius-Vipers 6–2 (1–1, 1–1, 4–0)

Mål Sirius: Kevin Söderling (3), Joakim Pettersson, Christian Sandsund, Billy Nilsson.

Mål Växjö: Markus Jonsson, Johan Roos.

Vipers föll på lördagen borta mot Sirius med 2-6. Markus Jonsson sköt 1-0 i den första perioden vilken stod 1-1 efter mål av Sirius.

Johan Roos ordnade 2-1 under under andra perioden men Sirius skulle återigen kvitter matchen.

I tredje tryckte sedan Sirius gasen i botten och gick i från och ann perioden med hel 4-0, visserligen fler mål när Vipers jagade och tagit ut målvakten . Slutspelskampen ser tuff ut för Vipers som är placerat som nia i SSL. De åtta första går till slutspel och upp till Helsingborg som är närmaste lag är avståndet två poäng. Helsingborg möter Dalen hemma i sista omgången och Vipers tar emot Mullsjö hemma i Fortnox Arena.