Fredag
16 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match

Christopher Holmér inför Helsingborg

12 januari 2020 16:10

Christopher Holmér om matchen mot Visby och inför Helsingborg på tisdag.


Hej Christopher! Ni sitter och väntar på färjan hem från Visby, vad säger du om den matchen?

-Det kändes jäkligt bra! Vi hade bra energi och det var en riktig lagseger. Alla tog sin uppgift på bästa sätt. Det inte bara att åka hit och hämta hem tre poäng. Man såg att det brann i mångas ögon. Vi spelade bra men det blir lite annorlunda spel mot vad man tränar på med deras man man.

-Vi vinner många en mot en och i uppställt försvar har de ingen chans. Sedan borde vi gjort fler mål. Det kändes ändå som att vi hittade något i alla femmor att bygga vidare på.

Ja, hur har det påverkat med att Christians Guntsch slutade som tränare för er?

-Klart att vi fått en tankeställare. Det finns bara två olika håll att gå, att lägga sig ner eller att sluta sig samman. Det var egentligen perfekt att vi fick möta Visby nu och ha en resa med tre dagar tillsammans. Det känns bara positivt nu!

Hur ser du på din säsong hittills?

Den började bra med en del mål. Sedan har jag spelat på en hel del olika formationer i och med alla skador och så men det har varit ok. Jag kan ju spela blivit på i stort sett alla positioner förutom center. Jag har försökt anpassa mig men det är klart att man alltid vill prestera ännu bättre men har en go känsla nu.

Tankar inför Helsingborg som ni möter redan på tisdag?

-Det bukar vara tighta matcher mot dem. Vi sitter och kollar på dem nu mot Höllviken. Det är något utav en sexpoängsmatch och jobbet ska göras. Vi måste försöka ha tålamod då de kan rulla en hel del back-back. Vi får inte gå i deras fälla och måste vara påkopplade. Ändå kul att få den matchen direkt nu, det känns nästan som att det vore en slutspelsmatch!

/Ola Agermark