20 Apr 1 match
22 Apr 1 match

Förlust borta mot Storvreta med 10-7

17 december 2020 19:33

Vipers fick en mardrömsstart i matchen borta mot Storvreta då man släppte in första målet efter bara fem sekunder

Vipers fick. en mardrömsstart i matchen borta mot Storvreta då man släppte in första målet efter bara fem sekunder. Som om inte det räcket så gjorde hemmalaget 2-0 efter 1:20. 3-0 kom sedan efter 4:01. Vipers otg då tiemout och kunde göra 3-1 redan efter fem sekunder när spelet var igång igen, målet signerat André Andersson. Vipers spelade upp sig och kunde reducera till 3-2 efter 16:48 via Manuel Maurer och hade häng men Strovreta gör då 4-2 fyra sekunder senare vilket stod sig perioden ut.

Vipers fick en marginellt bättre start på den andra perioden då Storvretangör 5-2 efter sexton sekunder. Dryga minuten senare kan Vipers replikera och gör 5-3 genom mål av Manuel Maurer. Hemmalaget kan sedan efter cirka fem minuter göra två snabba mål och gå fram till en ledning med 7-3. Efter 31:46 gör Storvreta 8-3 och Vipers byter ut Martin Stolt och plockar in Pascal Meier i målet. Strovreta kan ändå göra 9-3, 39:50 in i matchen då Niklas Ramirez sitter utvisad.

Vipers kommer in som ett nytt lag i den tredje perioden och kan göra tre raka mål fram till 9-7. Målen görs i tur och ordning av Maneul Maurer, Sameuel Folkesson/Algman ochTommy Bohlin: Strovreta sticker mellan med ett mål innan och Felix Göthberg reducerar till 10-7 efter 58:58 vilket blir slutresultat.