Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Inför Sirius

17 november 2019 08:56

I eftermiddag tar Vipers emot Sirius från Uppsala i Fortnox Arena. Ett lag man har haft svårt emot genom åren.


I eftermiddag tar Vipers emot Sirius från Uppsala i Fortnox Arena. Ett lag man har haft svårt emot genom åren. Vipers kommer dessutom med fem raka förluster i bagaget medan Sirius börjat komma igång efter att ha haft en tuff start på Superligan.

Vipers har haft stora skadebekymmer och Ludwig Persson har lagt klubban på hyllan men Jesper Sankell är tillbaka efter skada och säger så här till Smålandsposten:

– Nu har jag tränat fullt i veckan och jag har känt mig i förvånansvärt bra form på träningarna. Det ska bli kul att spela på söndag, säger Jesper Sankell och fortsätter:

– Det har varit en speciell höst för föreningen. Både jag och klubben är väldigt glad över att jag är tillbaka i spel. Nu behöver vi ta alla poäng vi kan.

Inför matchen mot Sirius ger Sankell sin syn på vad som måste göras.

– Det är grundläggande saker. Vi behöver komma samman, vi behöver göra mål på spelvändningar igen, vi måste vinna närkamper och sluta släppa in mål efter en minut. Vi måste vara med från start. Det har varit alldeles för sömnigt. Ett insläppt mål har blivit som att världen går under. Det måste vi komma ifrån fort. Vi har velat spela frejdigt men just nu har vi inte materialet till att göra det. Då får man spela smart och efter sina förutsättningar säger Jesper Sankell till Smålandsposten.