Torsdag
18 Apr 1 match

Vinst över Storvreta borta efter straffar

16 februari 2020 12:36

Det blev äntligen vinst bota mot Storvreta. Vipers kunde vinna på straffar efter en bra insats matchen igenom.

Storvreta-Vipers 5–6 (0–2, 2–1, 3–2, 0–0, 0–1) Första perioden: 0–1 (5.47) Patrik Gustavsson (André Andersson), 0–2 (6.12) Jesper Sankell (Manuel Engel)

Andra perioden: 0–3 (1.34) Markus Jonsson (Jesper Sankell), 1–3 (1.56) Niklas Winroth (Robin Nilsberth), 2–3 (11.27) Tobias Gustafsson (Hampus Ahren)

Tredje perioden: 3–3 (12.06) Victor Andersson (Hampus Ahren), 3–4 (13.29) Magnus Jansson (Jesper Sankell), 3–5 (14.10) Markus Jonsson (André Andersson), 4–5 (18.29) Jimmie Pettersson, 5–5 (19.00) Albin Sjögren (Tobias Gustafsson)

Fjärde perioden: Straffläggning: 5–6: André Andersson (avgörande straff).

Vipers fick en perfekt med två mål under den första perioden. Målskyttar var Patrik Gustavsson och Jesper Sankell.

I andra perioden utökade Markus Jonsson till 3–0 innan Storvreta . Storvreta skulle kunna reducera 3–2 genom Tobias Gustafsson innan perioden var slut.

I sista perioden kvitterade Storvreta till 3-3. Vipers skulle sedan återigen går fram til tvåmålsledning genom mål av Magnus Jansson och Markus Jonsson. Storvreta skulle kvittera till 5-5 efter två mål i slutet i 6 mot 5.

Matchen gick till förlängning som blev mållös och avgjordes slutligen på straffar där Vipers drog det längsta strået.