Söndag
07 Mar 2 matcher
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 2 matcher
Fredag
19 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Söndag
21 Mar 1 match
Tisdag
23 Mar 1 match
Fredag
26 Mar 2 matcher
Söndag
28 Mar 1 match
Onsdag
31 Mar 1 match
Söndag
11 Apr 1 match

Tränare Matts skriver avtal för tre år

29 mars 2021 19:39

Tränare Matts Bergsten är en annan viktigt pusselbit för satsningen mot SSL. Matts, som gjort en sejour i Växjö tidigare i Vöikers damlag, kom till laget inför senaste säsongen, där det blev endast fem seriematcher. Matts har kommit in på ett utmärkt sätt i truppen och med sin ledarstil bidragit till en utmärkt lagsammanhållning. Se intervju nedan.


"Du kom ju tillbaka till Växjö efter några år, då du istället ägnade dig och jobb och eget företag. Vad fick dig att komma tillbaka till tränarjobbet i Växjö?" Jag hade varit ifrån innebandyn ett par år och när samtalet kom så kändes det väldigt intressant. Efter vidare samtal och en klar bild av vad som väntar kändes det helt rätt att hoppa på. Superkul att få vara tillbaka i hetluften igen.

Nu har du skrivit på för tre år. Hur ser du på det här uppdraget och de kommande åren? Vad fick dig att binda upp dig för tre år, vilka möjligheter ser du hos Växjö Vipers? Att det blev just 3 år rimmar med att det finns en satsning inom föreningen att gå upp till SSL inom den tiden. Därmed ska jag vara en del av den resan och det ser jag fram emot. Möjligheterna är stora inom Vipers, det håller på att byggas en stark organisation runt damlagen, både på och utanför planen.

Vad förväntar du dig av den kommande säsongen? Mina förväntningar är alltid höga, så har jag alltid fungerat. Att slås i toppen av tabellen och vara med att hugga på kvalplatserna är givet.

Hur ser du på truppen och lagbygget? _Truppen ser bra ut, vi har fått behålla stora dela av förra årets trupp vilket är extremt viktigt att behålla strukturen och sedan krydda det med ett par nyförvärv så får vi ihop en riktigt bra huvudrätt. _

Växjö Vipers storsatsar ju på sina representationslag, med målet att damerna ska till SSL. Hur ser du på det uppdraget och möjligheterna att lyckas? Äntligen! Växjö är en stad med stort idrottshjärta och ska ha ett lag på damsidan i världens bästa liga. Det är ett spännande uppdrag som vi ska utföra på bästa sätt, möjligheterna ses som goda!