Förlust mot Dalen med 4-9

11 oktober 2020 17:56

Det blev en tung kväll för Vipers när man förlorade hemma mot Dalen på söndagskvällen.

Vipers fick en bra start på söndagskvällen hemma mot Dalen. Med bra fart i inledningen kunde man sätta bortalaget under press och efter 5:37 kunde Tommy Bolin sätta 1-0 för Vipers. Båda lagen skapade en hel del chanser och Viktor Kastengren visade att formen från första matchen håller i sig med några riktigt bra räddningar i målet för Vipers. Dalen kunde till slut kvittera efter 11:30. Efter ett böljande spel kunde Vipers Kevin Rigogiannis göra 2-1 efter 15:12. Dalen skulle dock replikera och sätta 2-2 i powerplay innan perioden var över.

I början på andra perioden var det gästerna som dominerade och kunde genom inom 15 sekunder i inledningen av perioden går fram till 2-4. trots powerplay och ett jagande Vipers så lyckas inte hemmalaget göra mål. Istället gör Dalen 2-5 efter 39:17 vilket är ställningen efter två perioder.

Vipers kom in med mer fart i tredje periodens inledning och gick rakare på mål. Det gav utdelning Ludwig Persson kunde reducera till 3-5 efter 45:27. Ett par minuter senare gör Patrik Gustavsson 4-5 till Vipers som får känning. Tyvärr för hemmalaget så skall Dalen strax där efter göra 4-6. Efter 56:01 avgör Dalen matchen då man gör 4-7. Dalen gör 4-8 och 4-9 i tom målbur vilket blir slutresultatet.