10 Mar 1 match
Idag 1 match

Vinst mot Pixbo i sudden med 6-7

25 november 2021 08:42

Det blev en dramatisk avslutning på matchen borta mot Pixbo där Vipers till slut kunde ta hem segern i förlängning.

De två först perioderna blev jämna där Pixbo kunde ta ledningen med 2-0 efter sju minuter men Vipers kom tillbaka genom mål av Adam Nilsson och Manuel Maurer till 2-2. Pixbo skulle dock kunna göra 2-3 innan perioden var över. Det var Adam Nilssons första mål i SSL och det skulle komma fler.

Tre minuter in i andra perioden kan Felix Göthberg kvittera till 3-3. Det skulle sedan dröja till sista minuten av perioden innan nästa mål kom och det var Pixbo som gjorde 4-3.

Pixbo gick sedan ifrån till 6-3 och matchen såg förlorad ut för Vipers men man skulle inte vika ner sig. Efter 16.45 så gör Aam Nilsson 6-4. Vipers plockar ut målvakten och 19.29 så gör Adam Nilsson 6-5. Inte nog med det, med nio sekunder kvar ska Adam kvittera till 6-6 och matchen går till förlängning. 1.16 in i förlägningen kan sedan Samuel Folkesson/Algman sätta 6-7 och se till att Vipers tar hem segern.