Torsdag
18 Apr 1 match

Förlust för Vipers mot Kalmarsund i Svenska Cupen

25 januari 2023 19:13

Ikväll var det dags för avgörande i semifinalen i Svenska Cupen mellan Vipers och Kalmarsund

Första perioden i svenska cupens semifinal mellan Vipers och Kalmarsund i Fortnox Arena skulle gå till bortalaget. Det var Kalmarsund som stod för målen och det dröjde till den fjortonde minuten innan de gjorde 0-1. Lite senare gör man 0-2 vilket var ställningen efter periodens slut.

Viper startar den andra perioden bra och Anton Kidell kan reducera till 1-2 efter 3.54. Resten av perioden står och väger och inget av lagen lyckas töra något mer mål.

Efter 6.03 i den tredje perioden kan Ludwig Persson kvittera till 2-2. I den tolfte minuten kan sedan Kalmarsund ta ledningen med 2-3 i powerplay sekunderna innan Vipers blir fulltaliga. Målet ska bli det sista och Kalmarsund vinner semifinalen.