Söndag
10 Mar 1 match

Vinst borta mot Mullsjö med 9-4

8 oktober 2018 20:48

Det var som vanligt intensivt när Mullsjö tog emot Vipers i Nyhemshallen. Vipers var dock det bättre laget sett till 60 minuter och kunde vinna med 9-4.

Det var högt tempo och bäljande spel i en ganska jämn första period. Vipers tog ledningen med 0-1 efter 6:07 genom mål av Ludwig Persson i powerpaly. Både lagen skapade en del chanser och efter 13:35 kunde Mullsjö kvittera till 1-1 vilket stod sig perioden ut.

I andra perioden vägde matchen över till Mullsjö i inledningen men Niklas Ramirez kunde sätta 1-2 till Vipers efter tjugofyra minuter. Mullsjö gjorde sedan två raka mål fram till 3-2 innan Vipers vaknade till ordentligt. Inom loppet av en minute och fyrtionio sekunder gjorde Vipers tre mål. Målen gjordes i tur och ordning av Jesper Sankell, Ludwig Persson och Tobias Bergfors och Vipers kunde gå till periodpaus med ledning 3-5.

I tredje perioden fortsatte Vipers att mala på och kunde göra 3-6 efter en och en halv minut genom Ted Nivestam. I mitten av perioden satte Jesper Sankell sitta andra mål och 3-7 var ett faktum. Vipers skapade bättre chanser och vann fler bollar. Ludwig Persson gör sedan 3-8. Jesper Sankell gör sedan hattrick med fem minuter kvar då han rakar in 3-9 i Mullsjös mål. Mullsjö gör sedan ett tröstmål i slutsekunderna och fastställer slutresultatet till 4-9.